Последният епозод на хитовото шоу за имитации Като две капки вода

...
Последният епозод на хитовото шоу за имитации Като две капки вода
Коментари Харесай

Фурор в Капките! Хилда се хвана за главата

Последният епозод на хитовото шоу за имитации  " Като две капки вода " сервира доста изненади, само че една от тях се оказа прекомерно непредвидена за всички. Поднесе я най-младото попълнение измежду звездните участници - Дара Екимова.

Дара се превъплъти по необикновен метод в кожата не на кого да е, а на световноизвестната оперна прима Монсерат Кабайе и за всеобща изненада я докара едно към едно. Тя дотам смая всички в залата, а и тези пред дребния екран, че бе логически въпроса по кое време е пяла в живота си Дара опера. Отговорът: в никакъв случай! Но явно би трябвало да се замисли по въпроса по-късно осъществяване.
-->
След края на осъществяването си, което за малко не й донесе победа във вечерта, Дара призна, че в никакъв случай до момента не е пяла оперно пеене и очевидно обезпокоена от огромната персона на Монсерат Кабайе, добави, че се надява най-малко малко да е съумяла да съобщи невероятната й персона.

Хилда Казасян за повторно във вечерта се хвана за главата. Първият - след осъществяването на Тома, който раздруса всички с паметно осъществяване на емблематичния шлагер на ирландката Шиниъд О’Конър на " Nothing Compares 2 U ". До такава степен, че Хилда се разплака, тъй като е направила отпратка към един отминал интервал в живота си.

" Спомних си по какъв начин с другарка въртяхме тази ария непрекъснато на касетка и очите ми се пълнеха със сълзи поради любовни несгоди, бях още тийнейджърка ", върна лентата обратно Казасян, написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР